rauwvoer-voor-de-hond-cover-200x300
Nu verkrijgbaar bij de Koehoorn:
Vandaag werd in de Stedendriehoek een artikel over dit net verschenen boek gepubliceerd.
rauwvoer-voor-de-hond-2
Zutphense Meike van den Haak geeft in heldere taal duidelijkheid over het voeren van rauw vlees aan de hond. “Het boek vult een behoefte aan praktische en duidelijke informatie over het veilig en compleet rauw voeren. In drie stappen leer je of rauw voeren geschikt is in jouw situatie en kan je een goed menu opstellen dat bij je hond past.”
Na het lezen van het boek weet de lezer goede rauwvoer-merken te kiezen die bij de hond passen. Zelf is Meike fan van Bandit.
“Bandit is ontwikkeld door nutritionist Huub van de Lang, met behulp van zijn vrouw, dierenarts Tannetje Koning. Zij hebben beiden veel kennis over voeding, en rauwe vleesvoeding in het bijzonder. Tannetje Koning heeft hierover ook een boekje geschreven: Voer voor Carnivoren.
Ze hebben de voeding zorgvuldig samengesteld en ook uitgebreid laten analyseren in het laboratorium, om er zeker van te zijn dat het alle nodige voedingsstoffen in voldoende hoeveelheden bevat. Bandit is het enige merk die mij zulke uitgebreide analyses kon laten zien. Ze hebben er ook voor gezorgd dat er genoeg omega 3 in alle Bandit-mixen zit door het toevoegen van vette vis. Dit is vrij uniek voor een rauwe vleesvoeding. Daarnaast gebruiken ze alleen biologische ingrediënten, met uitzondering van vis en wild. Ik ben er echt van overtuigd dat biologische voeding naast diervriendelijker, ook gezonder is.”
Bij de Koehoorn vindt u een ruim assortiment Bandit rauwe vleesvoeding voor de hond!
bandit

Reacties zijn gesloten.