koehoorn-vandebron

De komende tijd kunt u in onze winkel mensen van energiebedrijf Vandebron tegen het lijf lopen. Zij promoten hun bedrijf en helpen u met het overstappen naar energie uit duurzame energiebronnen. Nieuwe klanten ontvangen een cadeaubon van 20 euro, te besteden bij de Koehoorn.

Vandebron ontstaat in 2013 als 4 mensen zich afvragen waarom ze energie niet gewoon rechtstreeks van een windmoleneigenaar kunnen kopen. Na het maken van een businessplan en het zoeken van investeerders o.a. Triodos Groenfonds en het Dutch Greentech Fund (een fonds van de Rabobank, TU Delft, het Wereld Natuur Fonds en WUR) is het bedrijf van start gegaan.Vandebron wil door het verbinden van producent en consument de transitie naar een duurzame economie versnellen.

Hoe werkt het? U kiest een producent van windenergie, zonne-energie of bio-energie. Bijvoorbeeld een boer bij u in de buurt of een andere producent die u aanspreekt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor windenergie van Gerard en Monique in de Flevopolder. Met 3 windmolens en daken met zonnepanelen produceren zij duurzame energie.

Alles wat van de energieprijs overblijft na de belasting, gaat rechtstreeks naar de door u uitgezochte energiebron en niet naar het energiebedrijf. Zo maakt uw keuze echt verschil.

Voor meer informatie kunt u kijken op hun website Vandebron

koehoorn-vandebron

Reacties zijn gesloten.