geld voor de Berkel

Op donderdag 30 juni werd het gebouw van Vrije School de Berkel compleet door brand verwoest. Een dag na de brand zetten de medewerkers van natuurvoedingswinkel de Koehoorn spontaan een geld-inzamelingsactie op touw onder de naam: “Help Vrije School de Berkel uit de brand”.

Lucas uit klas 4 met de vrije-giftendoos bij natuurvoedingswinkel De Koehoorn

Lucas uit klas 4 met de vrije-giftendoos bij natuurvoedingswinkel de Koehoorn

De klanten hebben hier heel positief op gereageerd en dankzij hun betrokkenheid en vrijgevigheid heeft de Koehoorn een bedrag van €420,98 kunnen ophalen.

Het geld is maandag 24 oktober jl. aan de school geschonken en was precies genoeg om de geplaatste graszoden te bekostigen. Het bedrag werd dankbaar in ontvangst genomen omdat de verzekering de uitgaven voor de buitenruimte niet dekt en juist voor de Vrije School is een mooie, groene buitenruimte van wezenlijk belang.

Magdalena, medewerker van De Koehoorn, overhandigt het geld aan Jonatan uit klas 1 en Antoine, projectleider van de projectgroep buitenruimte.

Magdalena, medewerker van de Koehoorn, overhandigt het geld aan Jonatan uit klas 1
en Antoine, projectleider van de projectgroep buitenruimte.

geld voor de Berkel

De buitenruimte van de school is nog niet af, er wordt nog volop aan gewerkt om er een aantrekkelijke natuurlijke speelplaats voor de kinderen van te maken. De projectgroep buitenruimte zoekt nog enthousiaste project-teamleden, om samen deze klus te klaren. Jeuken uw groene vingers al om aan de slag te gaan, stuur dan een mail naar:
ideeenbus.buitenruimte@gmail.com

Mensen die op een andere manier iets aan de buitenruimte van de school willen bijdragen, denk bijvoorbeeld aan: geld, zaden, plantgoed, tuinmateriaal, etc., kunnen ook een bericht sturen naar bovenstaand mailadres.

Het wordt gelukkig al wat groener rond de school, dankzij de geplaatste graszoden!

Het wordt gelukkig al wat groener rond de school, dankzij de geplaatste graszoden!

 

Reacties zijn gesloten.